HEM

16 Responses to HEM

  1. iziady says:

    salam.semoge cikgu yg aku kenal ni sihat sejahtere sokmo hendoknye. kenangang dok banyok tapi aku percaye cikgu ni ingat kt aku (headboy mase form 6), kamaruzaman (budok mok chili), fouzi a.k.a farok, rizuan a.k.a one, ramai ah lagi..sume jadi cikgu belake! aku sorang masuk komando!! sohor btol..

  2. ezzaty says:

    sedey tol bile baca comment PELAJAR BERMASALAH tu….

  3. pelajar bermasalah says:

    selamat thun bru cikgu…3me kash ats tunjuk ajr ckgu selama ney..walaupn sy bnyj buat kes disiplin sepnjg d skolh
    hrp2 thun ckgu ana sawa xdop kt skolh ney lg

  4. pelajar bermasalah says:

    ckgu thun ney sy aknn jd pelajr yg berdisplin

  5. zali says:

    selamat hari raya, maaf zahir batin. selamat menjalankan tugas seperti biasa, semuga badan displin smksi tetap seperti dulu

  6. suriati a rashid says:

    SELAMAT MAJU JAYA UTK GURU SEJARAH 5SN 1 1998

  7. Mohd Halfidze a.k.a Itik says:

    saya perkenalkan diri plak… Mohd Halfidze Abd Rahman… anak murid cikgu jugak satu class ngan Farid & Sashi…. kami semua byk wat salah ngan cikgu dulu… jd skang ni nak mintak maaf byk2… apa yg cikgu duk bebel2 dulu memang betul…

    & guys & gurls of 1995-1996, pls keep in touch ok….

  8. oghe_Barat says:

    cikgu…saya Farid bin Ab Mukmin…anak murid cikgu masa tingkatan 4 dan 5 Prinsip Akaun 1995-1996…ingin mengucapkan ucapan salam buat cikgu dan keluarga….semoga cikgu sentiasa sihat walafiat dan majujaya hendaknya..apa pun..saya pohon seribu kemaafan seandainya ada membuat kesilapan atau menyakitkan cikgu sepanjang menjadi anak murid cikgu….terima kasih diatas segala ilmu yang cikgu beri kepada saya….salam cikgu Alias@amonre

  9. x.. says:

    salam..nk mintak carilah warden aspuri yg lebih berwibawa..demi kebaikan semua..jangan marah ea..hehehe..cikgu memang bez..

  10. My Former Teacher..

    Cikgu yg tegas tp sporting..

  11. sashi says:

    dulu cikgu alias ajor aku sejaroh tingakatan 2 ker 3..dok ingat dog..selalu kena cubit telinga..hahaha

  12. shahril says:

    assalamualaikum,

    jika ada sesiapa yg dpt membantu; saya sedang mencari iziady bin isa..kalau ada yg dpt bantu saya utk berikan no tel rumah keluarga beliau di Tganu, atau hp terkini sdr.iziady pon jadi la..

    sudilah email pada saya: slumberzz@yahoo.com

    sekian, terima kasih

  13. salam cgu lias.. mu mmg sedap! hehehe

  14. Mohd Faisal says:

    Assalamualaikum,

    Saya tak pasti sama ada web ini betul2 aktif atau tidak…. Tapi apa pun Well Done… sebab at least ada juga laman web untuk pelajar2 lama melihat perkembangan sekolah yang kini membangun dgn pesat……

    Cikgu Alias… emm makin berisi yerk hahah… harap cikgu ingat lagi zaman iziady, salina abdullah , rosliza derazah sharifah fasrina and my self mohd faisal…forum kite tak pernah kecundang selalu ke peringkat negeri ya…. heheh… apa2 pun all the best SMSI….

  15. erma_grunge says:

    encem lor!~

  16. matjang says:

    cg alias, slmt mengajar smg diberkati yg maha esa…Allahuakbar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s