Organisasi

TN. HJ. MUSTAFA BIN ABDUL GHANI

Pengetua SMKSI

PN. CHE ZAINAB BINTI ABDUL RASHID

Pen. Kanan Pentadbiran

EN. ALIAS BIN SALLEH

Pen. Kanan HEM

 
 

EN. ABDUL RAHMAN BIN TAHA

Pen. Kanan Kokurikulum

PN. BIBINORHAMIMAH BINTI ISMAIL

Pen. Kanan Pendidikan Khas

PN. NORAINI HASSAN

PN NORAINI BINTI HASSAN

Ketua Bidang Teknik & Vokasional

PN. MARINA ISMAIL

PN. MARINA BINTI ISMAIL

Ketua Bidang Sains dan Matematik


EN. SALIM BIN SULAIMAN

Ketua Bidang Sains Kemanusiaan

20 Responses to Organisasi

  1. khairul aj says:

    citer best tu
    some people needs to really keep their mind wide opened before having a thought to comment..

    kadang tu, kenyataan memang pahit utk ditelan. but still, perlu ditelan kn??

    ape pn, citer ni mmg best! luangkn sikit masa. tak rugi pun.. enjoy!!!…

  2. aku di persalahkan!~ aku di hukum kerana sesuatu yg aku xbuat.. aku xkisah kalau cikgu nk hukum aku kalau aku xbuat kerja sekolah...... tapi... says:

    http://www.youtube.com/watch?v=0xXl7wzo18Q harap2 cikgu dpt tgok cerita nie dari part 1 hingga 8. crita nie soal perkauman… tpi bukn tu yg aku lalui…aku pnya crita mgenai cikgu yg mhukum aku… cikgu yg sangka cikgu btol??… aku pernah buat silap… tpi adakah aku nie aku buat silap slalu… …… aku buat silap… iaitu aku mbiarkan diri aku dihukum oleh2 cikgu2… shingga maruah keluarga aku tercela… dan aku????… huh!~.. dipndang serong…

    cikgu ingt aku bodo… so cikgu hukum aku..
    org bodo xpandai menipu!~… hnya org pndai je… yg pndai nipu…
    yg bodo kena buang sekolah… kalo dah cerdik baik xpyah msuk sekolh??… kew guane cikgu2???.. ce bagi komen sikit?????…

  3. NORMUSLINA ISMAIL says:

    Salam rindu buat Cikgu Raja bekas cikgu kelas sains Tambahan 1998:-)

  4. muttaqiah says:

    muttaqiah :
    assalamualaikum………..
    salam 1 malaysia buat warga SMKSI n buat semua cikgu tercinta……
    semoga SMKSI terus bergerak maju ke arah kecemerlangn kgemilangn n terbilang……..
    d kesempatan ini juga ingin ku ucapkan saalam aidilfitri..mohon ampun maaf….
    wassalam……….hidup SMKSI!!!
    all d teacher’s in SMKSI r d bez!!!!!

  5. warga form 6 (09) says:

    Assalamualaikum w.b.t…saya mewakili upper 6 2009 berjanji akan memberi kejutan dlm STPM 2009 yg menjelma x lama lg..dgn iringan doa,sokongan,dorongan dpd ibu bpa & semua guru2 akn menaikkan smangat kmi smua,insyaALLAH kami akn memberi kejutan nanti…doakan kejayaan kami semua..

  6. halim MOKYOH says:

    sy…nk mgucapkn salam rmdhan kpd sume warge sis..
    dgn hrpn jmput la sy dtg brye kt umh2 ckgu o para pljar..
    dpt la bli mkanan byk2 ckit nti..
    SALAM RAMDHAN… ^^_

  7. x.. says:

    sekolah kita kantin x berape bgus..makanan bnyak tercemar..

  8. x.. says:

    salam..biar akademik smksi meningkat..jangan hanya berbangga dengan kokurikulum je..

  9. x.. says:

    salamualaikum..form6 09,berjanji akn melakukan yg terbaik..cikgu2,kami buntukan sokongan anda..kami sangat menghargai segala usaha anda,kalau ada diantara kami yg gagal,itu salah mereka..guru-guru jangan berputus – asa..

  10. budak nakal says:

    kami mahukan keadilan….hehehehehe…majulah form 6 2009…jgn pandang rendah kat kiteorg,,,,,kiteorg leh wat taw….4.0 NGPA dlm tngan kami….insyaAllah…

  11. 5pa2 says:

    hidup cikgu ZAiDI!!!!!!!!!!!

  12. khairul fauzi 1999-2005 says:

    ckgu paling bes smksi: CIKGU ZAIDI!!!!T.kasih sya ucpkn kt cgu krn mendidik sya slama sy bada di smksi. tidak lupa juga Pn. Roslina, cgu rahman taha, pn. Fatimah hj ali,pn raja zahabiah, pn noraini, pn rozita,pn balkis,& ramai lg cgu2 lain di smksi. trima kasih segalanya…

  13. sashi says:

    cikgu abd rahman, muscle man of smsi during my time..ajar pj..and puan fatimah..my bm teacher in form 5, 1996..we were neighbours..oh my..bringing back to memory lane

  14. wakil pelajar form6(02) says:

    SMKSI HEBAT!!!!

  15. NUR IMAN(6AK3) says:

    Saya bersetuju mengenai kenyataan Puteri Durian bhwa CIKGU ZAIDI harus DIKEKALKAN dlm kelas 6AK3!!!!!

  16. ezzaty!~5pA2 says:

    kami pun nk CIKGU ZAIDI KEKAL!~

  17. Puteri Durian(6AK3) says:

    harap-harap semua cikgu yang kini mengajar kelas 6AK3,terutamanya Cikgu Zaidi tidak ditukarkan, tlg kekalkan cikgu kami ni, jgn tukar cikgu lain pada jadual baru, rayuan n beribuan kasih drpd semua pelajar 6AK3…. tlg lah kami ni yg kesian…. tlg selamatkan kami ni yg lemah… NGPA4.0 pd stpm adalah matlamat kami ni…

  18. BB_Khairani Asykeen says:

    terima kasih kepada cikgu2 di SIS yang telah mendidik saya sehingga berjaya ke hari ini….
    thanx a lot

  19. Naliza Fazlin Rosnan says:

    Pn Zainab Ibrahim, Pn Zainab (Pendidikan Seni), Pn Zainun, Pn Norhayati masih mengajar di SMKSI ke?

  20. matjang says:

    rindu cikgu2 dari sekolah lame ku ini…tribute to pn roslina, pn zainon, cik zaini, en kamaruddin, pn zuliana, dan terlalu ramai lg cikgu yg pernah mengajar aku sampai aku menjadi seperti yg ada hari ini…love u all teacher…god bless u all

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s